Dogodki

Mladinska komisija Gasilske zveze Tržič, skladno s programom, organizira letovanje otrok na morju. Letovanje je organizirano v Savudriji Kamp Veli Jože (bivanje v šotorih) in sicer od nedelje, 7. julija do nedelje, 14. julija 2019.

Na letovanje se lahko prijavijo otroci stari od 6 do 16 let (letnik 2013-2003), člani gasilskih društev v GZ Tržič.

Prijave otrok in mentorjev za letovanje je potrebno poslati na Gasilsko zvezo Tržič (gz-trzic@siol.net) in Manci Ahačič (manca.ahacic@gmail.com) najkasneje do ponedeljka, 27. maja 2019. O roku in načinu plačila boste obveščeni kasneje.

Društva, katerih se bodo otroci udeležili letovanja na morju, morajo prijaviti mentorje za letovanje na morju. Oseba mora biti član PGD, polnoletna, samostojna in odgovorna ter sposobna delati in skrbeti za mladino.

Cena letovanja je 180,00 € po otroku po trenutnih prijavah. Gasilska zveza Tržič prispeva 1/3 cene po otroku. V ceno je vključen prevoz, prehrano (štirje obroki dnevno), voda, zavarovanje, najem in bivanje v šotorih.

Gasilska zveza Tržič si pridržuje pravico do zvišanja cene v primeru višjih stroškov in obratno, znižanja cene v primeru nižjih stroškov!

Več informacij na 041 751 813 ali manca.ahacic@gmail.com.

Prijavnica za letovanje gasilske mladine

Seznam potrebščin za letovanje gasilske mladine